Estem contents perquè estrenem Blog! I així iniciem el primer post dedicat a la música i els infants, regalant-vos 10 cançons per escoltar amb els i les petites quan estan contents!

A L’hora Lliure la música i les cançons sempre han estat molt importants, sempre han estat presents en els nostres pensaments, ja sigui alhora de programar o de passar les tardes en família.

La música ens fa crèixer

Durant 4 anys varem organitzar el Cicle de concerts per Petits i Grans Monstres (música en viu per gaudir en família que va portar a l’escenari dels diumenges de L’hora Lliure a artistes de primera línea com el Josele Santiago, Xarim Arestè, Raul Fernandez “Refree”, Raul Martinez Agudo “Latino”, Joaquín Pascual “Surfin’ Bichos”, “Mercormina”, “Travolta”, i The Irish Corner, visita “El pez psiquiatra, Wagner Pa, Carles Mestre i Beauty Farra (Ex Azucarillo Kings), Blind Reverendo, Doctor Divago, Pantanito, Sanjosex, Wednesday Lips, Entre dos vientos, FAR, El pez psiquiatra, entre d’altres).

I setmana rere setmana, ininterrompudament durant 202 setmanes (no son poques!), hem estat penjant les llistes de reproducció setmanals a les xarxes socials.

Doncs bé, ara i per continuar amb la tasca de divulgació, us oferim, sense oblidar les anteriors, aquesta nova forma d’aproximació musical als nens. Anirem penjant seleccions temàtiques de cançons per escoltar amb nens. Encetem la sèrie amb una selecció de 10 cançons per escoltar amb nens quan estan contents, perquè nosaltres ho estem molt!

Oïdes obertes, cos relaxat, assentats, estirats a terra o ballant… play!

1- Wouldn’t it be nice – The Beach Boys – Àlbum Pet Sounds, 1966

2- Bullets – Tunng – Àlbum Good Arrows, 2007

3- Evergreen Cassette – Goldspot – Àlbum Aerogramme, 2013

4- California – Joey Ryan – Àlbum As it must be, 2009

5- Breathless – Nick Cave & The Bad Seeds – Àlbum Abattoir Blues/The Lyre of Orpheus, 2004

6- Carrie Anne – The Hollies – Evolution, 1967

7- Do wah diddy diddy – Manfred Mann – The Five Faces of Manfred Mann, 1964

8- Home (featuring the Gulu Widows Choir) – Edward Sharpe & The Magnetic zeros – HOPE Campaign Tribute, 2006

9- There she goes – The La’s – The La’s, 1990

10- Two Finguers – Jake Bugg – Jake Bugg, 2012

Estarem encantats de que la compartiu!

Share This