De ben segur us heu adonat, que hem estat de canvis i reformes digitals. Va costar però, per fi, tenim una pàgina web nova! I, perquè no dir-ho? cada cop que ens la mirem ens brillen els ullets.

Fet aquest primer pas i a poc a poc, com els nostres infants, fem un salt més i estrenem nova secció: el Blog de L’hora Lliure. Un blog on el que pretenem és donar-vos informació complementària i que respongui a la filosofia que sempre hem volgut transmetre des de la nostra i la vostra associació.

 Ens motiven les famílies i la nostre ciutat, ens agrada menjar, ens agrada llegir, escoltar música, anar al cinema, jugar i viure la natura. …fer de tot, en família!

Volem aportar recomanacions per vosaltres i, és clar, pels nostres infants i tot el que ens sembli interessant o innovador per acompanyar-vos en les vostres experiències com a mares i pares.

Ens agradaria que fos un blog participatiu i col·laboratiu, així que si en algun moment, ens voleu recomanar un tema, descobrir-nos algun secret que se’ns escapi, estarem encantades amb els vostres suggeriments. Esperem que us agradi aquest nou viatge que emprenem!!! Tots sou benvinguts! 🙂

Share This