Biblioteca De Maternitat i Criança

A L’hora Lliure trobaràs una biblioteca amb títols sobre maternitat i criança. És un servei que volem que sigui enriquidor i positiu per l’associació, d’aquesta manera s’aniran ampliant els títols per tal de poder oferir un ampli llistat.

Normes de funcionament:

  • Tots els usuaris de L’hora Lliure poden consultar els llibres al local.
  • El servei de préstec gratuït és exclusiu pels socis de L’hora Lliure.
  • El servei de préstec pels no socis té un preu de 3€/mes i s’haurà de deixar en dipòsit 15€, que es retornaran en el moment de retornar el llibre.
  • Qui desitgi dur-se’n un llibre a casa ha de comunicar-ho i obrir fitxa de préstec, apuntant la data. Es pot tenir el llibre a casa 1 mes, renovable. En cas que un mes no sigui suficient, s’ha de comunicar per tenir un mes de pròrroga. Es podrà renovar diverses vegades, sempre i quan el llibre no sigui reclamat per un altre usuari/ària. Per tornar del llibre, s’ha de passar necessàriament pel local i esperar que separi la fitxa del llibre del carnet i apunti la data del retorn. Si s’ha tingut més d’un mes a casa s’haurà d’abonar l’import de préstec mensual. Només es pot treure un llibre cada vegada, i fins que no es torna un llibre no se’n pot treure d’altre. En cas de no tornar un llibre en un mes, es reclamarà que es torni el llibre o, si s’ha perdut, que en dugui un altre d’igual o comprar un de nou. En cas de persones reincidents en el retard en el retorn dels llibres o que n’hagin perdut qualcun, es prendran les mesures oportunes per intentar recuperar els llibres i que no torni a passar.
  • Cal fer cura dels llibres, no guixar-los ni escriure-hi, doblegar pàgines, obrir al màxim fent malbé el llom, etc. És una modesta biblioteca feta amb molta il•lusió i ens agradaria que fos cuidada amb cura per tots els usuaris.

Botiga de Roba 2ª Mà

Coneix el Projecte

REUTILITZEM la roba, pilar fonamental del ecologisme.
Ajudem a les ECONOMIES familiars amb preus assequibles.
Aportem fons per renovar MATERIAL i JOGUINES, entre d’altres beneficis pels usuaris de L’hora Lliure

Subscriu-te al butlletí

Uneix-te al llistat de correu per rebre les últimes notícies i actualitzacions del nostre equip.

S'ha subscrit amb èxit

Share This