Sant Jordi

Títols imprescindibles per Sant Jordi, recomanacions per regalar als petits!

Sobre l’amistat, les emocions, les enemistats, les aventures, per trencar esquemes, i per ajudar-nos a créixer..

 

Per Sant Jordi plouen les recomanacions, i des de L’hora Lliure us volíem fer arribar títols especials; per això vàrem demanar a la llibreria infantil Luz de Lula que ens recomanessin 10 títols imprescindibles per aquest Sant Jordi, i aquí la tria!

 A partir de 2 anys

Recomanacions Sant Jordi

Troba un amic. Ed. Elfos. La divertida història d’un conillet i un petit esquirol en busca de l’amistat. Un conte que encantarà al públic preescolar gràcies a una doble narrativa visual que mostra la vessant còmica de cada un dels moments, als personatges principals, lleugerament despistats, i a la seva gamma cromàtica, de tons mediterranis.

 

A partir de 3 anys

 

Recomanacions Sant Jordi

El moment perfecte. Ed. La Fragatina. L’Esquirol no té ni un minut a perdre. Ha rebut una carta molt important i ha d’arribar a la seva destinació al més aviat possible. Però no serà tan fàcil. Pel camí es trobarà amb molts amics del bosc que necessiten la seva ajuda. Però és que té tanta pressa… Què s’ha de fer en aquests casos? Aquesta joia de llibre agradarà a tothom, ja siguin grans o petits.

 

 

Recomanacions Sant Jordi

Una família per a la Marina. Ed. Blume. La Marina és una petita gavina molt valenta que s’esforça tant com pot per adaptar-se a la gran ciutat. Aquesta  història tan tendra i divertida parla dels forts lligams que uneixen totes les famílies

 

A partir de 5 anys

 

Recomanacions Sant Jordi Podries. Ed. Takatuka. Reflexió sobre la condició humana en forma de poema de Joana Raspall, dirigida a petits i a grans, és un homenatge emotiu a totes les persones
que han hagut d’abandonar involuntàriament casa seva. I atenció! El dia de Sant Jordi estarà a la llibreria Luz de Lula per signar els exemplars!!!

 

 

Recomanacions Sant Jordi

Tota la gent del món. Ed. Takatuka. Parlar amb els infants sobre la diversitat cultural, els costums i les llengües diferents que hi ha al món. La diversitat cultural pot ser molt enriquidora, però de vegades també genera problemes que provenen del desconeixement i dels prejudicis. I és per això que, per assegurar una bona convivència, el millor és conèixer els nostres veïns i veïnes amb els nostres fills, tal com ens proposa aquest llibre.

 

 

 

A partir de 6 anys

 

Recomanacions Sant Jordi

Vermell. Ed. Takatuka. La Vermell és una cera de colors que porta una etiqueta on diu «vermell», però en realitat és de color blau. Aquest divertit, acolorit i commovedor àlbum sobre la valentia que s’ha de tenir per ser fidel a un mateix permet diverses lectures. Tothom hi trobarà un motiu de reflexió diferent.

 

 

 

 

Recomanacions Sant JordiLes quatre estacions d’en Bru. Pages Editors. Les quatre estacions d’en Bru presenta quatre contes amb quatre aventures quotidianes d’un ós anomenat Bru i la seva família. Un per cada estació de l’any.
Tot i que els contes i els protagonistes són inventats, estan inspirats en la vida i els costums dels óssos bruns que es mouen pels Pirineus i per altres muntanyes semblants d’arreu del món. Els contes descriuen els primers anys de la vida d’en Bru, des que neix fins que es fa gran.

 

A partir de 7 anys

 

Recomanacions Sant Jordi

Vermell o per què el bullying no es cap broma. Ed. Tramuntana. Tot va començar com una cosa sense importància. En Tomàs s’havia posat vermell, i era divertit. Però quan tothom va començar a riure’s d’ell, ja no ho era tant de divertit…

 

 

 

 

 

Recomanacions Sant Jordi

Armstrong. Ed. Joventud. Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest llibre d’aventures, amb unes il·lustracions meravelloses i plenes de detalls, acaba amb una breu historia de la navegació espacial, des de les observacions de Galileu sobre el funcionament de l’univers als primers passes de l’home sobre la Lluna.

 

 

A partir de 9 anys

 

Recomanacions Sant Jordi

La Mia es fa gran. Ed. Joventud. La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran.
Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat: ¿Pits? ¿Tops?¿Sostenidors? ¿Dormir més? ¿Pèls? ¿Depilar-se?¿Regla? ¿Compreses? ¿Tampons? La seva pediatra respondrà a totes les preguntes…
Fer-se gran és una gran aventura i quant més en sàpigues, millor!
Un llibre per parlar dels canvis de la pubertat escrit per una pediatra-endocrinòloga posant l’accent en els hàbits saludables i en el procés normal de les adolescents.

 

 

 

I, no us ho perdeu!! Demà dissabte a les 10:30 estarà signant llibres a Luz de Lula la Helen Oxenbury!!! Jo no m’ho perdo!!! Aquí tot el programa del cap de setmana:

 

Recomanacions Sant Jordi

 

Si no coneixeu Luz de Lula seguiu l’enllaç pel lloc web i facebook.

 

Feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

 

 

 

Share This