Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Casalet Creatiu Estiu 2020

26/06/2020|08:45 - 16:30

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 08:45 on Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous and Divendres, repeating until 31/07/2020

95€ - 175€

IMPORTANT: La informació que mostrem a continuació està subjecta a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Si finalment no es permet la realització de casals infantils durant l’estiu, es faria un 100% de la devolució de l’import pagat en concepte de reserva. Actualitzem la informació: iniciarem el casal quan Barcelona passi a Fase 3 de desconfinament, tal i com marca el conveni CRITERIS GENERALS PER A L’ORGANITZACIÓ DE LES ACTIVITATS DE LLEURE EDUCATIU que ha signat la Generalitat de Catalunya. El Casal de L’hora Lliure garantirà tots els criteris del conveni al llarg de tot el Casal. 

ESTIU 2020

Un any més, des de fa nou anys, torna el casal creatiu de L’hora Lliure. Durant el casal volem que els infants s’ho passin en gran i gaudeixen de l’estiu mentre creixen amb valors i respecte. Realitzem activitats creatives i promovem valors com la tolerància, la diversitat, el respecte i l’autoestima personal, des d’una perspectiva feminista i coeducadora. El més important per nosaltres és acompanyar a les criatures en el seu camí propi.

Sempre hem estat un casal petit amb ambient familiar i acollidor, molt respectuós amb les necessitats de cada infant i amb una ràtio reduïda (màx. 15 infants). Aquest any la ràtio la baixem a 10 infants per setmana tal com recomanen les autoritats per la crisi de la Covid-19.

Activitats diàries:

8.45 a 10h: Entrada i joc lliure per racons.

10h: Esmorzar.

10:30: Estona per compartir paraules i reflexions a partir de contes, cançons i pel·lícules que hem projectat. Proposem jocs cooperatius dirigits i ioga per infants.

11h: Activitat creativa (treballs manuals i activitats artístiques adaptades a la realitat de cada grup, amb materials com pintura, teles, colors, cartons, fang, materials de la natura…, també fem activitats experimentals).

12h: Sortida a la plaça on fem jocs d’aigua. Un dia a la setmana preparem una gimcana.

13h: Recollida del 1er torn./Dinar: cuina de mercat, amb productes frescos i verdures ecològiques. No hi ha productes congelats o precuinats.

14h: Espai de relaxació i migdiada per la canalla que ho necessiti, combinat amb l’espai per jocs de taula i construcció de cabanes (fem cabanes amb materials per poder jugar dins).

15h: Projectem un pel·lícula amb valors que ens ajudaran a parlar de temes com el respecte, la diversitat, la igualtat, la tolerància, les emocions… Durant aquesta estona també poden jugar als espais de racons.

16-16:30: Sortida del 2on torn.

Racons i joc simbòlic:

(combinem els espais de tal manera que no sempre estan tots els racons alhora, per animar a jugar a tot)

  • RACÓ DE CONTES: contes i àlbums il·lustrats que promouen els valors del casal, per a llegir/fullejar cada infant lliurement o lectures acompanyades pel monitoratge.
  • RACÓ DE DISFRESSES: espai pensat per fer volar la imaginació lliure d’estereotips de gènere, amb disfresses, teles, robes, barrets, accessoris…
  • RACÓ DE CONSTRUCCIÓ: Lego, tren i vies de fusta per muntar, joc de peces de fusta, cotxes…
  • RACÓ DE CURES: nines i ninos amb roba, llitets, cuinetes, material d’infermeria i cures hospitalàries, material de neteja…
  • RACÓ D’EXPRESSIÓ CORPORAL: espai amb música i material com teles i mocadors, per ballar i gaudir de la música (selecció de música clàssica, jazz, blues, melodies orientals…, i músiques estimulants que els faran explorar diferents estats d’ànim).

Informació addicional:

Casal dirigit a infants que hagin cursat de P3 a 2on de primària. Màxim 10 infants per setmana. Hi haurà dues monitores durant les activitats dirigides i sortides.

Dates:

IMPORTANT: Si Barcelona entra en Fase 3 de desconfinament a meitat de juny, obrirem torn de Casal la setmana del 22 de juny.

JUNY: 25 i 26 de juny (2 dies)

JUNY – JULIOL: Setmana 29-30-1-2-3

JULIOL: Setmana 6-10

JULIOL: Setmana 13-17

JULIOL: Setmana 20-24

JULIOL: Setmana 27-31

AGOST – SETEMBRE: Setmana 31-1-2-3-4

SETEMBRE: 7-8-9-10 setembre (4 dies)

Tarifes setmanals

9 – 13h: 95€/setmana
9 – 16.30h: 175€/setmana (inclou dinar)

Dies solts

9 – 13h: 22€/dia solt
9 – 16.30h: 39€/dia solt (inclou dinar)

Descomptes

Famílies sòcies de L’hora Lliure 10% de descompte.

Famílies no sòcies: 5% de descompte a partir de la 2a setmana i 10% a partir de la 3a setmana.
5% de descompte adicional: 2n germà, famílies monoparentals / nombroses amb carnet, pares/mares afectats d’Erte o en situació d’atur (amb certificat).

Inscripció

Per tal de reservar plaça es farà un ingrés del 10% de l’import total per infant. Un cop envieu el formulari següent omplert, en breu rebreu un mail amb la confirmació de la plaça, el formulari d’inscripció i el número de cc on podreu fer el pagament de la reserva. Un cop confirmat el casal per les autoritats, us enviarem un correu electrònic per procedir a fer el pagament complet de la matrícula.

Si voleu inscriure més d’un infant, cal omplir el formulari per cada infant a inscriure.

 

Imatges d’activitats durant els casals de L’hora Lliure

 

Mostra els detalls

Data:
26/06/2020
Hora:
08:45 - 16:30
Cost:
95€ - 175€
Categories d'Esdeveniment:
, ,

Recinte

L’hora Lliure
Carrer de Milà i Fontanals, 50
Barcelona, Barcelona 08012 España
Telèfon:
931488753 (Dill a div de 10 a 13h)

Organitzador

L’hora lliure
Telèfon:
931488753 (Dill a div de 10 a 13h)
Email:
contacte@horalliure.com
Web:
https://www.horalliure.com
Share This