espectacles familiars

Un any més obrirem temporada d’espectacles familiars a L’hora Lliure. La 7ª temporada d’espectacles en petit format iniciarà el proper 19 de novembre, i ja escalfem motors per una temporada carregada de ritmes, música, rialles, histories dolces i sorprenents.

Un any més, hem volgut donar resposta a les famílies que volen apropar les arts escèniques als més petits de la casa, des d’un espai integrador, proper i familiar. On es puguin moure lliurement, participar i així enriquir-se de les propostes.

Amb les propostes volem donar cobertura a totes les edats de la infància, però sobretot centrant-nos en els més petits de tots.

 

Ens visitaran mags i nassos vermells, monstres emotius, instruments sorollosos, danses juganeres, viatges emocionants, cucs pausats, animalons del bosc, amors de colors i molt més!

 

La temprada iniciarà el penúltim cap de setmana de novembre, i en total seran 11 espectacles programats els diumenges a les 12 del matí. Les entrades es podran comprar anticipadament i obrirem portes els diumenges programats a les 11.30.

Mica en mica us descobrirem el programa, esteu atents!

Share This