Iniciem un cicle de conferències dedicades a la nutrició infantil, a càrrec de la dietista Irene Garibaldi. Volem oferir un espai a les famílies on poder debatre i informar-se sobre alimentació infantil; el cicle, que inicia el proper dimecres 1 de març a les 19h, tractarà temes tan variats com les al•lèrgies, la confecció dels menús familiars, intoleràncies, i tots aquells temes que puguin ajudar a les famílies en el seu dia a dia nutricional.

Les conferències aniran acompanyades de receptes. Cada mes les publicarem al blog, compartint així les receptes confeccionades per la dietista a partir dels temes tractats en la conferència.

Receptes per infants

Fa un any i mig, a partir de la iniciativa d’una família sòcia, vàrem iniciar el projecte de La Cistella ecològica, sent des de aleshores punt de recollida setmanal de la cistella ecològica que ens porta la productora Aurora del Camp. Volíem apropar a les famílies la fuita i verdura ecològica, oferint així la oportunitat de menjar més sa i d’una manera còmode. Per més informació de la cistella ecològica podeu seguir aquest enllaç:

 

Des de L’hora Lliure sempre hem volgut posar en valor l’alimentació. Alimentar bé des de la infància, i educar en nutrició és donar eines perquè aquests infants quan esdevinguin adults tinguin menys malalties i creixin més sans.

Aquesta nova etapa que iniciem, complementarà el que ja fa temps que fem, és un pas endavant a favor de les bones pràctiques alimentaries en els infants. I per aquest raó oferim les conferències gratuïtes als nostres socis.

Les conferències seran a càrrec de la Irene Garibaldi: és Tècnica Superior en Dietètica, formada en Nutrició energètica, fitoteràpia i cuina terapèutica així com en Fonaments i Nutrició segons la medicina tradicional xinesa. També te els estudis de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment passa consulta en diversos espais de Barcelona. Si voleu saber més o contactar amb ella podeu consultar el seu web.

Nutrició infantil amb la Irene Garibaldi

A la primera conferència, la dietista Irene Garibaldi, ens explicarà com hem d’alimentar-nos per tal de prevenir o tractar les típiques al•lèrgies presents a la primavera.

Ens aportarà pautes alimentàries i consells per aplicar en el dia a dia dels nens i de tota la família.

Teniu tota la informació de la primera conferència aquí.

Share This