Obrim temporada! Un any més des de fa 9 anys, iniciem la temporada d’espectacles familiars. Enguany, amb una novetat: incorporem la perspectiva de gènere i diversitat a tota la temporada. Això vol dir que a l’hora de triar els espectacles programats hem tingut en compte qui eren els protagonistes dels espectacles i els continguts dels mateixos per poder oferir espectacles de qualitat per la primera infància i alhora que aportin nous imaginaris.

Tenim espectacles que trenquen estereotips dels contes tradicionals, com l’espectacle de la Cia. Mitja i Mitjoneta “La Rateta voladora”, que obra el cartell, o “La Ruca de Bremen”. I la Cia. Mima Teatre que proposa una relectura dels contes de dracs. També hem inclòs les sessions de contes de la mà d’Un Conte al sac, on la diversitat en el sentit ampli de la paraula és la protagonista: contes on es mostren altres models familiars respecte a la família nuclear tradicional, per donar visibilitat a totes aquelles famílies que són presents a la nostra societat. O contes on les i els protagonistes trenquen patrons de gènere tradicionals lluny dels valors actuals de la nostra societat. O contes on apareixen personatges d’altres ètnies i cultures, entre altres exemples.

espectacles familiars

Una altra novetat és que incorporem un espectacle en anglès de la Cia. Boom-Chicka-Boom. Un espectacle amb música en directe on tota la canalla podrà seguir i acompanyar a l’Eliza-Jane en les seves aventures.

Com sempre, hem volgut oferir sessions per criatures de totes les edats i alhora centrar-nos sobretot en les edats més petites, de 0 a 4 anys, oferint-los espectacles de petit format molt propers, amb un ambient acollidor i respectuós.

Les entrades són de venda anticipada a través d’aquest enllaç. Recordem que cada any hi ha 3 espectacles gratuïts per les famílies sòcies, com a mostra d’agraïment pel suport a l’associació durant tot l’any.

Esprem que us agradi la proposta!

Ajuda’ns a arribar a més famílies, comparteix.

Share This