Un any més hem passat una Setmana Santa entre mones! Durant els dies de casal, hem fet un munt d’activitats i jocs, ha estat un casal genial ple d’emocions i rialles. Esperem us agradin els records que compartim amb molt d’afecte.

Amb els jocs cooperatius fomentem la participació de tots els infants, doncs evitem la competició, i ajudem a entendre el treball com una unitat, reforçant el treball en equip i no individualista, evitant la participació en condicions d’inferioritat.

La música és un altre recurs que els encanta als infants i ens ajuda a dinamitzar els jocs. Ballem molt al casal!

 

I estem a Pasqua, i ens volem menjar la mona! Doncs mànigues amunt i a treballar! Buidem els ous, i ens fa molta gracia veure com surt; després els decorem amb pintures. Bon resultat!

 

Casa dia hem anat una estona al parc, endreçats pel carrer i jugar a l’àrea de joc!

I cada dia treballem per tenir llesta la mona: avui hem fet els pollets, amb un material que es modela com la plastilina i s’endureix amb l’aire, aquí els resultats!

A l’abril… aigües mil… tot i que hem tingut bastanta sort aquesta setmana santa! Varem fer núvol i pluja, en gran i en petit perquè cadascú es volia endur la seva pluja!

De mica en mica, cada dia, hem anat pintant un mural dels ous de pasqua ben colorit!

Quins grans artistes!!!

I encara hem fet màscares de tots colors: ous, pollets, cavalls, linx, tigres, …!

Ja plou!

I com ens encanta la cuina, hem fet entre tots el pastís! Així ha quedat decorada! Que bona!!!

Dins de cada infant hi ha un gran artista, i aquí en tenim un bon grapat! Gràcies, una vegada més, per aquesta Setmana Santa!

Si voleu informació dels propers Casals, cliqueu aquí.

Share This