93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Durant aquest 2024 despleguem la tercera edició del projecte 🏳️‍🌈 Contes diversos, ciutat diversa 🏳️‍🌈

 

Amb el projecte Contes Diversos, Ciutat Diversa, volem ampliar els imaginaris infantils per trencar amb la imposició de l’heteronormativitat des de primera infància. Amb la tercera edició del projecte, apropem les sessions de contes a les Biblioteques de Barcelona, realitzant un total de 4 sessions diferents.

Alhora el projecte inclou 4 sessions de formació al voluntariat, famílies i societat en general, sobre diversitat i contes infantils on parlarem sobre gènere i diversitat posant la mirada a l’acompanyament des de la primera infància i com a partir dels contes podem ampliar imaginaris; oferirem recursos i eines per triar contes amb perspectiva LGTBI, alternatives de narració, donant eines per prevenir la LGTBI-fòbia.

Els objectius d’aquest projecte són sensibilitzar i formar sobre LGTBI-fòbia amb mirada interseccional per a la seva prevenció i erradicació, alhora que trenquem amb l’heteronormativitat de la societat patriarcal i els estereotips de gènere. Donar valor a la diversitat com a màxima i visibilitzar la diversitat familiar de la societat. Tot, per construir una societat diversa i plural, lliure d’estereotips i violències de gènere, amb valors positius i per la pau, oberta als canvis.

A QUI S’ADREÇA

Població general, famílies amb infants, col·lectiu LGTBI.

FORMAT:

Dues activitats per biblioteca (1 formació + 1 sessió contes), en total 4 biblioteques.

Títol de la formació El valor de la diversitat, eines per a donar visibilitat. Dirigida a les població general. – 1h 30min.

Suma’t!

Les persones interessades a participar com a voluntàries al projecte podeu omplir el següent formulari:

 

    Amb el suport de:
    Share This