93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Què fem

SENSIBILITZACIÓ, PREVENCIÓ I

FORMACIÓ

Formacions, tallers i xerrades dirigides a tota la comunitat educativa de bressol, parvulari, primària i secundària amb una mirada feminista i coeducadora.

Amb aquestes activitats és vol donar eines per transformar-se i transformar l’escola en espais més justos, respectuosos, que reconeixen la diversitat, la igualtat i lliures de violències de gènere i de totes les desigualtats i discriminacions.

ASSESORAMENT I ACOMPANYAMENT

Formacions i acompanyaments als centres educatius en els seus processos de transformació, assessorant en les formulacions de plans integrals de coeducació a mitjà i llarg termini partint de l’anàlisi del centre i les seves particularitats. Treballem amb els agents implicats del territori.

Des del curs 2021-22 tenim en marxa el projecte Coeduca’t i transforma el món, dirigit a escoles bressol i primària. Aquest projecte està subvencionat per l’ICD (Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya) i l’Ajuntament de Barcelona. Si ets una escola interessada en participar contacta amb nosaltres.

 

SESSIONS DE CONTES I LABORATORIS

Sessions de contes en format clàssic i laboratoris de contes amb metodologia creativa i participativa. Ambdós formats són una forma lúdica de treballar amb la canalla temes relacionats amb el gènere i la diversitat, alhora que amplien imaginaris​.

MONITORATGE AMB

PERSPECTIVA DE GÈNERE

Sessions de monitoratge infantil amb un fil conductor: la diversitat i la igualtat de gènere. Proposta molt útil i diferent per monitoritzar la zona infantil d’esdeveniments, xerrades per adults de les AFA, i activitats diverses.

 

MATERIALS I PUBLICACIONS

Elaborem materials pedagògics amb mirada coeducadora per ens públics, escoles i altres. Els que són de lliure difusió els trobareu a l’apartat de recursos propis del nostre web. Hem elaborat guies didàctiques i maletes viatgeres, decàlegs sobre coeducació, articles de divulgació i materials diversos en diferents projectes.

XARXA DE VOLUNTARIAT

Vols fer-te voluntària i participar dels projectes de L’hora Lliure? Contacta’ns!

Si vols rebre més informació o vols que parlem sobre qualsevol de les nostres activitats i propostes, contacta amb nosaltres.

Parlem?

11 + 10 =

Share This