93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

El curs 2021-22 vam posar en marxa el projecte Coeduca’t i transforma el món, dirigit a escoles bressol i primària per acompanyar-les en el camí cap a la coeducació.

Aquest projecte està subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.

D’ençà que vam començar, vuit escoles han participat en el projecte, totes elles escoles bressol públiques de Barcelona: EBM La Mar, EBM Aurora, EBM Mont TàberEBM Cobi, EBM El Bressol del Poblenou, EBM Argimon, EBM L’Arbret de l’Eixample, EBM Petit Príncep.

Aquest curs entrant (2023-24) participen 6 escoles, dues d’elles noves per primera vegada: EBM El Bressol del Poblenou, EBM Argimon, EBM L’Arbret de l’Eixample, EBM Carabassa, EBM Galatea i EBM El Petit Príncep. Estem molt contentes d’emprendre plegades de nou el camí.

Gràcies a totes les escoles que han participat pel suport i  les experiències compartides!

Amb el suport de:

 

Aquest projecte dóna eines a famílies, alumnat i docents per transformar-se i transformar l’escola en espais més justos, respectuosos,  que reconeixen la diversitat, la igualtat i esdevenir lliures de violències masclistes, LGTBI-fòbia i de totes les desigualtats i discriminacions des de primera infància.

La violència masclista i totes les violències de gènere, així com el racisme,  són estructurals, estan invisibilitzades i recolzades per moltes de les accions que duem a terme en el nostre dia a dia. Cal reconèixer-les per superar-les.

El projecte es desenvolupa en 3 fases i participen l’equip docent i les famílies.

La primera fase és formativa, dirigida a l’equip docent de l’escola, mentre la segona acompanyem a l’escola a baixar els continguts teòrics a la realitat del centre. La darrera fase, dirigida a les famílies, preveu sessions de sensibilització sobre temes de gènere, educació i infància.

Les escoles que participen per segon any tenen l’oportunitat d’aprofundir en els continguts i desenvolupar el seu propi projecte coeducador a partir de les necessitats pròpies de l’escola.

Si voleu participar en el projecte, no dubteu en contactar amb nosaltres!

 

Coeduca't i transforma el món
Share This