93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

L’hora Lliure suma anys d’experiència elaborant materials i guies per ens públics, privats i altres.

 

L’hora Lliure ha elaborat diferents materials pedagògics amb mirada coeducadora per ens públics, escoles i altres, en col·laboració a altres entitats, o des de la nostra mateixa entitat. Els que són de lliure difusió els trobareu a l’apartat de recursos propis del nostre web: guies didàctiques i maletes viatgeres, decàlegs sobre coeducació, articles de divulgació i materials diversos en diferents projectes.

Si voleu realitzar qualsevol material de divulgació o formatiu, amb perspectiva de gènere i interseccional, no dubteu a consultar-nos.

 

Aquí trobareu un resum dels materials i guies que ha elaborat L’hora Lliure, liderant el projecte o en col·laboració:

Materials i guies

Elaboració de la guia Recursos pedagògics amb perspectiva de gènere i diversitat de la Mancomunitat La Plana pel Programa d’Igualtat de a Mancomunitat La Plana. Per visualitzar la guia, podeu seguir aquest enllaç i a mà dreta trobareu l’enllaç per visualitzar la guia.

Materials i guies

Elaboració de la quia Què expliquen els contes per l’Ajuntament de Vacarisses.

Materials i guies

L’Ana Tutzó Puig, en representació a L’hora Lliure, col·labora dins de l’equip que elabora la guia Coeducar des de l’escola bressol. Eines, reflexions i molts contes, editada per l’Ajuntament de Sabadell. L’equip està liderat per l’entitat Coeducacció. 

Materials i guies

Elaboració de la guia i la maleta viatgera de contes infantils Posa’t les ulleres violetes, per CRP Sarrià Sant Gervasi. Aquesta activitat s’emmarca dins del projecte Biblioteca i Gènere per donar eines a escoles per treballar la prevenció contra la violència masclista i les violències de gènere. Podeu demanar el material pedagògic i la maleta digital a través del CRP del Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

Share This