93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

🌟 Papa, m’expliques un conte? Taller per una educació sense estereotips de gènere 🌟

 

👨‍👧‍👦 Ets pare, avi, professor o simplement vols ser part d’un canvi positiu en l’educació dels nostres infants? Vine a redescobrir la masculinitat i a obrir camins cap a una *paternitat conscient, càlida i diversa* .
📚 En aquest taller, reflexionarem sobre com la masculinitat tradicional es transmet sovint de forma tan naturalitzada que passa desapercebuda, i el paper clau que juguen els contes i la cultura en la construcció dels nostres valors i imaginari col·lectiu.
💭 Parlem de paternitats responsables, explorant com conceptualitzar les cures més enllà dels rols tradicionals, i reconeixent la importància de compartir experiències personals per repensar el rol dels homes en la criança.
📖 Les dues primeres sessions en format més teòric i de reflexió conjunta , la tercera sessió serà especial: oberta a la canalla, on els participants es convertiran en narradors, mostrant models de masculinitats càlides, igualitàries i diverses, allunyades del model tradicional.
💜 Dirigit a homes en tota la seva diversitat, oberts a qüestionar-se i a compartir, amb l’objectiu de formar una comunitat que es sosté i creix junta. Perquè cada petit canvi comença amb un pas, i aquest taller és el teu!
📅 DATES: 12, 19 i 26 d’abril, 2024
⏰ HORA: 18 a 20h
📍 LLOC: Plural, centre de masculinitats, Avinguda del Marquès de l’Argentera 22, Barcelona
👶🏽 La tercera sessió inclou participació infantil!
Gratuït. Places limitades ! Inscriu-te ja!

 

(Les reserves es realitzen des de la pàgina del Plural, centre de masculinitats de Barcelona. En clicar l’enllaç, et redirigirà a la pàgina per fer la reserva.)

Amb el suport de:

 

Share This