Tallers, contes, cinema, fotografia, taula d’experiències i altres sorpreses.

Entrada lliure. Famílies infants i joves

La Crea’t, la Festa de la Creativitat de Gènere a la infància i a l’adolescència, és un projecte que vol celebrar la creativitat de gènere i crear espais de seguretat i relació per a infants i adolescents que trenquen les normes de gènere; espais de seguretat per esdevenir lliurement, sense judicis, alhora que ofereix referents positius i amb mirada interseccional a la societat.

La Crea’t l’organitzem des de L’hora Lliure – Associació Espai i Lleure, entitat feminista sense ànim de lucre dedicada a la promoció, difusió i defensa dels drets dels infants, dones i LGTBI des de fa més d’onze anys. I ens acompanyen diverses entitats públiques i privades que fan possible el desplegament de totes les activitats i propostes que trobareu durant la festa.

OBJECTIUS DE L’ENTITAT – Construir infàncies lliures de sexisme i opressions de gènere. – Introduir plenament la coeducació i les pedagogies feministes a les escoles des de primera infància. – Transformar la societat per esdevenir lliures de totes les violències de gènere i la violència masclista, posant al centre de la vida les cures, i donant valor a tot allò que la història ha invisibilitat i desvaloritzat del món tradicionalment femení. – Defendre els drets fonamentals d’infants, joves, dones i col•lectiu LGTBI. QUINA MIRADA – Perspectiva de gènere – Perspectiva interseccional – Pedagogies feministes, queer, transgressores i transformadores COM – Sensibilització, prevenció i formació – Assessorament i acompanyament – Elaboració de materials pedagògics i recursos coeducadors – Elaboració de plans coeducadors integrals – Elaboració de plans d’igualtat per entitats i ens privats AMB QUI – Alumnat d’escoles bressol, parvulari, primària i secundària – Professionals del món educatiu d’infantil, primària i secundària – Famílies i AFA – Entitats del lleure – Organitzacions i administracions públiques – Institucions públiques i privades

Esborrany automàtic

TREBALLEM PER CAPGIRAR EL MÓN

  Vols col·laborar amb la nostra associació? Amb petites quotes pots fer grans projectes, contacte amb nosaltres i t’informem de quines diverses maneres pots participar de l’associació i les tasques que fem.

Associa’t!

6 + 10 =

Share This