93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

L’hora Lliure – Associació Espai i Lleure, som una associació sense ànim de lucre que des de fa 7 anys treballa al barri de Gràcia per conciliar lleure de petitxs i grans. Durant tot aquest temps hem desenvolupat projectes culturals i de lleure relacionats amb la família i la infància, sempre amb valors socials i per promoure la igualtat de gènere.

Actualment, estem treballant per impulsar la Campanya de sensibilització per eradicar el sexisme del joc infantil durant el Nadal 2018.

És tracta d’una campanya enfocada en 3 vies: consumidors, és a dir, les pròpies famílies; botigues de joguines i fabricants. Trobareu tota la informació del projecte aquí.

Per trobar finançament al projecte, vàrem presentar-lo al programa CONJUNTAMENT impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa i la plataforma de crowdfunding per projectes socials Goteo.org. El projecte ha estat seleccionat entre 24 projectes per fer un crowdfunding el qual, per cada euro que aporta la ciutadania, el programa Conjuntament n’aporta un altre. Ara mateix hem recollit 1.500€ a través del programa. Però encara ens falta molt! I Tenim 20 dies per aconseguir-ho!

 

Moltes famílies ens han dit que voldrien que la campanya arribés a les escoles dels seus fills i filles.

 

Moltes famílies ens han dit que voldrien que la campanya arribés a les escoles dels seus fills i filles. El pressupost és limitat i no podrem fer arribar la campanya a totes les escoles de Barcelona, com ens agradaria. Si voleu que la campanya arribi a la vostra escola, ara podeu assegurar-ho. Hem afegit dues recompenses exclusives per les AFA que ajudin a finançar el projecte:

Per una aportació de l’AFA de 160€: La campanya arriba a la teva escola: com a cofinançadors de la campanya, assegureu que la campanya arribarà a la vostra escola, rebent els folletons, cartelleria, i acompanyat de 3 propostes d’activitat que pot fer l’escola per eradicar el sexisme en el joc amb els seus alumnes (3 activitats que poden dur a terme l’escola i/o AFA amb les famílies i alumnes), a més de rebre la Guia didàctica per a una educació no sexista. I l’agraïment a la teva entitat al nostre web com a cofinançador/ra del projecte.

Per una aportació de l’AFA de 220€: La campanya arriba a la teva escola: com a cofinançadors de la campanya, assegureu que la campanya arribarà a la vostra escola, rebent els folletons, cartelleria, i acompanyat de 3 propostes d’activitat que pot fer l’escola per eradicar el sexisme en el joc amb els seus alumnes (3 activitats que poden dur a terme l’escola i/o AFA amb les famílies i alumnes), a més de rebre la Guia didàctica per a una educació no sexista. A més inclou un taller amb les famílies: vindrem a la vostra escola a fer un taller amb les famílies per trencar estereotips de gènere. I l’agraïment a la teva entitat al nostre web com a cofinançador/ra del projecte.

Si voleu eradicar el sexisme en el joc infantil, treballant juntxs podem obrir el camí!

Envieu la informació a la vostra AFA i recordeu que només tenim fins el 9 d’abril per aconseguir-ho, i tenim la Setmana Santa per mig, anem a contrarellotge!!!

Si vols fer una aportació com a particular o com a AFA en aquest enllaç pots fer-la. És molt senzill i ràpid. I al ser un projecte social et desgravarà en la declaració d’hisenda.

 

Moltes gràcies a tots aquells que ja ens heu mostrat el vostre suport!!!

Share This