93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

La troballa de la setmana! Ekilikua!! Jocs cooperatius, que promouen la diversitat de gènere i la diversitat! Remenant al seu web, hem descobert que hi ha jocs de taula, col·lecció de puzles “dones de la historia”, jocs per la pau, jocs de taula per reforçar valors de la ecologia i el respecte a la natura… REGALS DE NADAL IMPRESCINDIBLES!

Ho hem trobat tant positiu, que volem fer un post dedicat a Ekilikua. Donar eines als infants, per créixer en igualtat, és la millor eina per construir un món millor.

Ekilikua ve d’unir la seva formació en treball social i sociologia a les seves inquietuds creatives i artístiques. Un treball, sens dubte, imprescindible per la nostra infància. Els materials aborden l’educació en valors d’una manera propera i positiva, principalment a través del joc i la il·lustració. Tenen com a denominador comú un esforç i compromís en intentar un procés productiu sostenible amb les persones i amb el medi ambient.

Ens ha encantat la aposta per donar a conèixer dones de la història amb la seva col·lecció de puzles, una eina que ajuda a visibilitzar les dones que la Historia (escrita amb majúscules) a ocultat dins la nostre tradició:

Aquí trobareu tota la informació ampliada dels puzles, remeneu, doncs hi ha altres col·leccions igual d’interessants, com la col·lecció Niño@s del mundo y la col·lecció Amigo.

També ens ha sorprès positivament el joc de taula Pachamama on la trama es basa en que volent doblegar el caràcter de la seva promesa, el Príncep Blau ha ordenat al mag del Regne de Farrabús l’elaboració d’una poció que li faci comportar-se com les princeses dels contes; però la seva màgia se li ha anat de les mans i està afectant a nois i noies del poble … Una aposta per la igualtat de gènere per tota la família. Aquí l’enllaç als jocs de taula i cooperatius.

I com que tots som diferents… però iguals, han creat el joc Criaturas Espaciales, que ens recorda que en l’Univers hi ha milions de criatures espacials de diferents procedències, formes i colors …

Donem la enhorabona a Ekilikua i esperem us agradin tant com a nosaltres!

Share This