93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Noves propostes per trencar estereotips de gènere en la infància i donar visibilitat a la diversitat. Propostes per totes les edats. Bones propostes per compartir tot l’any!

Por cuatro esquinitas de nada. Jerome Ruillier. Editorial Joventud. Una original manera de parlar sobre el valor de la diferència i la no necessitat d’ataptar-se a la norma per formar part del grup explicada als infants. Canviem nosaltres o canviem les normes? Dirigit infants a partir de 5 anys. Trobat a llibreria Berkana.

Ni jo princesa, ni tu granota! Anna Agulló y Laypanda Ed. Bellaterra. Un nen que es creu que és una granota amb cor de príncep, influenciat pel conte tradicional La Princesa i la granota,  coneix a la Lua, una nena que li farà veure que nens i nenes tenen més en comú que no pas diferències. Parla de valors com desenvolupar les emocions i cures en el masculí. Dirigit a primera infància. Trobat a Llibreria Contrabandos.

Eres un amor! Jess Hong. Ed. Bellaterra. Hi ha tantes maneres d’estimar i estimar-nos, com colors a la vida, mostrem-los a la infància! Un conte per la diversitat. Dirigit a primera infància. Trobat a Llibreria Contrabandos.

El secret d’en Blef. Teresa Arias i Eva Clemente. Editorial Emonautas. Reflexionar sobre si forçar o no als infants a petonejar a qui no els ve de gust també és treballar per prevenir l’abús sexual infantil. Cal donar eines als infants per dir no quan així ho senten. Dirigit a primera infància.

Familias Felices. Fátima Fernandez Méndez i Laura Miyashiro. Editorial Bellaterra. Cada família és un món, totes són diferents i cap s’assembla. Però hi ha un valor que uneix a totes les famílies: l’amor. Dirigit a totes les edats. Trobat a Llibreria Contrabandos.

¡Eso no es normal! Mar Pavón i Laure du Fay. Editorial NubeOCHO. Tenir una trompa llarga, llarga, llarguíssima no és normal. Però, què és normal? Explorem els límits de la normalitat i normativitat amb un conte ben divertit per infants a partir de 4 anys. Trobat a llibreria Cómplices.

Monstruo Rosa. Olga de Dios. Editorial Apila. Un monstre que no encaixa en els patrons d’allà on ve, troba un món de colors on viure feliç. Dirigit a primera infància. Trobat a Llibreria Contrabandos.

L’autobús de la Rosa. Silei Fabrizio i Maurizio A.C. Quarello Barbara Fiore Editora. Basada en una història real succeïda a Estats Units el 1955 quan la senyora Parks es va negar a obeir al xofer d’un autobús públic, el qual volia obligar-la a cedir el seu seient a una persona de raça blanca. Aquest fet va ser origen de una gran revolta que va finalitzar amb el fi de la segregació en el transport dins de la constitució nord-americana. Il·lustracions impactants i delicioses. Dirigit a infants a partir de 10 anys.

Ajuda’ns a fer arribar la diversitat i el respecte més lluny, si t’ha agradat, comparteix!

Share This