93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Estrenem secció!

Com algunes sabreu, durant l’any passat varem analitzar la biblioteca de parvulari de l’Escola Tàber de Barcelona amb perspectiva de gènere. Donat que creiem que els infants han de créixer amb nous referents per construir nous imaginaris, estrenem secció per recomanar contes i àlbums il·lustrats per la infància. Esperem que us agradin les recomanacions!

“Sóc una deesa guerrera” Jennifer Adams Ed. Kairós. Una nena que lluita sense violència per la vida i la pau. Dirigit dels 3 als 8 anys. Trobat a la Llibreria Pròleg.

“La meva classe” Anna Agulló y Laypanda Ed. Bellaterra. Dirigit a la primera infància, està pensat per trencar estereotips de gènere i donar a conèixer altres realitats. Trobat a la Llibreria Pròleg.

“Mujeres en el deporte” Rachel Ignotofsky Ed. Nordica & Capitán Swing. Per conèixer i projectar-se en referents de dones esportistes que van trencar motlles, molt necessari per les nenes, i també pels nens. Trobat a la Llibreria Pròleg.

Novetats editorials pels i les més petites de la casa que integren la diversitat familiar per parlar dels hàbits en la primera infància, molt recomanables! Dirigits dels 0 als 3 anys. Estan editats en català i castellà per Editorial Egales.

“No és hora de jugar” En aquesta família esmorzar aviat és una aventura! Recomanat per tractar els temes: hàbits, diversitat familiar. Una família amb dues mares. Dirigits dels 0 als 3 anys. Editorial Egales. Vist a Libreria Complices.

“Al matí, d’hora” Arriba l’hora de dormir però el gos té altres idees. Recomanat per tractar els temes: hàbits, diversitat familiar. Una família amb dos pares. Dirigits dels 0 als 3 anys. Editorial Egales. Vist a Libreria Complices.

Share This