93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Nova entrada de L’hora del Conte, amb propostes d’àlbums il·lustrats i contes infantils per construir nous imaginaris infantils. Aquesta vegada amb propostes que defensen els drets dels infants. Ajudeu a la canalla a conèixer els seus drets i defensar-los!

Marta no da besos. Belén Gaudes y Pablo Macías. Editorial Cuatro Tuercas, 2017. Molt sovint els infants es veuen forçats a fer petons. No obligar, si no els ve de gust, és un dret. Ajudeu-los i ajudeu-les a prevenir de l’abús. No és no, també en la infància. Dirigit a infants de 3 a 8 anys. Trobat a la Llibreria Pròleg.

 

Pequeños Grandes Gestos contra la discriminación. Francisco Llorca i Eugenia Ábalos. Editorial Alba, 2015. Aquest àlbum il·lustrat ens apropa la vida de persones que es van alçar per defensar els seus drets rebel·lant-se contra la discriminació que patien com a col·lectiu. Noms com Rosa Parks, Malala Yousafzai, Concepción Arenal, Les Patrones de Mèxic … són alguns exemples perquè nens i nenes es familiaritzin amb valors com la tolerància i la convivència. Dirigit a infants a partir de 8 anys. Trobat a la Llibreria Pròleg.

Pequeños Grandes Gestos por la libertad de expresión.  Francisco Llorca i Mireia Vila. Editorial Alba, 2017. De la mateixa col·lecció, ens ha agradat l’album il·lustrat on personatges com  Caddy Adzuba i Nelson Manela enseñaran a la infància la importància d’expressar-se amb llibertat per construir un món millor. Dirigit a infants a partir de 8 anys. Trobat a la Llibreria Pròleg.

Share This