93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com
lhoradelconte10_especial prev abus

Fa molt que no publiquem una entrada de L’hora del Conte, però hem estat treballant tot l’any amb dossiers de contes pels diferents projectes que desenvolupem, i us els volem deixar a l’abast perquè sabem que els consulteu i us agrada tenir recomanacions de contes amb perspectiva de gènere i diversitat. Podeu trobar els dossiers de contes dels projectes aquí i també els trobareu a l’apartat Recursos de la nostra web. 

 

A aquest enllaç us podreu descarregar els dossier de contes de la primera edició del projecte Papa, explica’m un conte, amb recomanacions de contes que trenquen amb la masculinitat hegemònica, per a infants des de bressol fins a tots els cicles de primària.

Dossier de contes del projecte Contes Diversos, Ciutat Diversa, amb tots els contes amb perspectiva de la diversitat que hem portat a les places i carrers de la ciutat de Barcelona aquest mes de juny 2023.

 

A aquest enllaç us podreu descarregar els dossier de contes de la Crea’t, la festa de la creativitat de gènere a la infància, amb recomanacions de contes i bibliografia per adults sobre creativitat de gènere a la infància. 

Acabem apropant-vos espais i llibreries feministes on podreu trobar aquest i més títols per crear biblioteques lliures d’estereotips, per la pau i la justícia social:

Llibreries on podeu trobar aquesta bibliografia: a Internet Berkana, llibreria especialitzada en temàtica; Llibreria Pròleg, la llibreria de les dones històrica de Barcelona, actualment només per internet; llibreria Antinous, també especialitzada en gènere i LGTBI; llibreria Prole, al costat del mercat de Sant Antoni; La Raposa, llibreria cooperativa feminista al Poble-sec; i al Poble-sec també trobareu la llibreria La Carbonera; i a Sant Antoni una altra llibreria referent, la CaldersLa Caníbal, cooperativa llibreria, editorial i productora, entre Gràcia Nova i Sagrada Família; La Ciutat Invisible, un altre projecte cooperatiu i autogestionat, a Sants.

 Per infàncies lliures de violències!

 

Share This