93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Ara que s’apropa CREA’T 2024, volem recuperar algunes de les activitats de l’any passat. Fuck the macho’s Audiovisuals va ser una instal·lació de CREA’T 2023 on apropàvem al públic audiovisuals que esbombaven els imaginaris basats en la masculinitat més normativa.

La falta de referents és una constant en la socialització masculina (i femenina) que vol trencar amb les normes de gènere. Als tallers que treballem la masculinitat amb els homes sovint es queixen de la necessitat de trobar altres models on emmirallar-se. Des de primera infància l’imaginari que desenvolupem envers la masculinitat continua sent absolutament normatiu i cisheterocentrat. Reclamem als homes altres maneres de ser, de relacionar-se, i viure, però sovint no troben referents als canals i productes de cultura més massius de masculinitats no dominants, no binàries, no violentes, no hetero centrades, sense cossos petats al gimnàs, ni expressions facials relaxades i tendres.

 

“La masculinitat no pertany només als homes”

 

Fuck the macho’s audiovisuals<br />

Fotografia de Lara M. Pascual @larito_photo

 

Amb la llista de reproducció Fuck the macho’s Audiovisuals podrem ampliar els nostres imaginaris i reivindicar ales maneres de viure la masculinitat, per a ells i elles. Perquè, la masculinitat no pertany només als homes.

 

 

Compartint a xarxes ens ajudeu a arribar més lluny.

Instagram @horalliure

Facebook @horalliureassociacio

Twitter @HoraLliure

Share This