93 148 87 53 (Dill a div de 10 a 13h) contacte@horalliure.com

Des de la campanya Juguem en igualtat, aquest és un dels nostres objectius: que els fabricants i les botigues de joguines es planegin el seu paper alhora de crear la publicitat de les joguines. Els hi hem de dir que estem fartes i farts de veure catàlegs sexistes. I animar-los a generar igualtat des de la infància. Les marques i les botigues de joguines han d’assumir la seva responsabilitat. Tothom ha de ser conscient de la importància del joc en l’educació de les criatures.

Imatges com aquestes ajuden a trencar estereotips, i són absolutament necessàries per crear els imaginaris dels infants. Per desgràcia, encara són molt poques les marques i botigues que aposten per trencar rols. Però hem de seguir aquest camí! Les criatures han de veure’s identificades en tots els rols. Volem nenes amb cotxes i jocs d’acció, així com nens amb nines, cuinetes i joc simbòlic. És necessari per desenvolupar les emocions i capacitats d’una manera sana i natural. I fartes és poc, quan diem prou al color rosa com a únic color per identificar la feminitat. Prou d’empresonar a les nenes en el rosa!

En aquest post publicat al desembre trobareu més informació sobre l’anàlisi dels catàlegs de joguines que varem fer.

Per desenvolupar el projecte necessitem de la vostra ajuda, podeu col·laborar econòmicament en el crowdfunding aquí i compartir per arribar a més famílies. Moltes gràcies pel vostre recolzament.

Share This